The Printing House

Project Description

This retail space is being used as a main branch for The Printing House. What better location then to have it at the TD Centre where hundreds of people pass by in the concourse walkway. Tucked away behind the smoked glass are the custom Corian designer stations under hula hoop light fixtures. Upon entering the space customers are greeted by staff behind the circular two part cash desk. This cash desk is made up of wood veneer, black lacquer with LED tape lighting between the reveals and white Corian countertop that hides the monitors seamlessly. While customers wait for their work to be printed they can collaborate with others on the high low top custom metal tables next to the video wall.

 

Client

The Printing House (TD Centre)

Size:

3,600 sq.feet

Date

2015

Category

retail

Share This